AKTUELNO

Među njima je sve gotovo!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ privukao je veliku pažnju na sebe nakon afere koja se pojavila u domaćim medijima, a gde je njegovo ime vezano za popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. Nedeljama unazad pisalo se i pričalo o njima, a fudbaler je čak slao i nepristojne poruke pevačici Dari Bubamari, što je ona javno pokazala na svom Instagram profilu.

Zbog svega što se izdešavalo fudbalerova supruga Danijela odlučila je da stavi tačku na njihov brak i prvi put se oglasila u javnosti.

Razvela sam se. Mrtav je za mene! - izjavila je Danijela.

Inače, Ognjen je na levoj strani grudnog koša imao istetovirano ime supruge, koje je nedavno prekrio, pa je samim tim stavio do znanja da je među njima sve gotovo.

Podsetimo, Ognjen Vranješ je u ponedeljak uhapšen na aerodromu Šarloa kao izbeglica bez papira, a noć je proveo u zatvorenom centru sa migrantima. Naime, na kontroli pasoša u Belgiji, gde igra za tamošnji fudbalski klub, ustanovljeno je da mu je istekla boravišna dozvola. Policajci su ga od tada tretirali kao ilegalnog u državi i zabranili mu ulazak u zemlju sve do sutradan kada su mu doneti papiri.

Autor: Pink.rs

#Ognjen Vranješ

#Razvod

#supruga

'