AKTUELNO

Starleta je pala sa daske za surfovanje i isekla nogu.

Atraktivna starleta Soraja Vučelić pobegla je iz hladne Srbije u topli Tajland, ali joj tamo ne ide baš sve po planovima. Ona je pre nekoliko dana završila na ušivanju jer je pala sa daske za surfovanje i isekla nogu.

U Tajlandu joj je bilo odlično prvih nekoliko dana, a onda je odlučila da surfuje. Iznajmila je dasku i krenula sa prijateljima u lov na visoke talase. Kako nije sjajna u ovom sportu, ona je izgubila ravnotežu i pala. Tom prilikom je nogom udarila u oštar deo daske i isekla se. Kako je bila u vodi, nije osetila da joj šiklja krv, a kada je izašla na obalu, imala je šta i da vidi - rekla je Sorajina prijateljica koja je sa njom na odmoru.
Kada je videla koliko joj teče krv, ona se prvo uplašila, a odmah smo krenuli do hotela u čijoj blizini je i ambulanta. Lekari su joj pogledali posekotinu i kako je bila duboka, morali su da je ušiju. Ona se nakon toga vratila u sobu, u kojoj se ceo dan odmarala. Kako je poznata kao neko ko nije mirne prirode, već sutradan je nastavila da se šeta po plažama i uživa u odmoru. Odlazi redovno do doktora da joj pogledaju ranu, ali je imala sreću da se sve dobro završilo - rekao je izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će još nekoliko dana boraviti na ovoj egzotičnoj lokaciji, nakon čega će se vratiti u Beograd, gde je očekuju brojne poslovne obaveze.

Istina je da sam imala mali peh u Tajlandu, ali je sada sve u redu. Hvala lekarima koji su mi brzo sanirali ranu. Ovde je zaista prelepo, kao u raju i ne vraća mi se u Beograd. Ipak, sve što je lepo ima kraj, tako da ću još nekoliko dana da uživam u suncu, moru i lepim plažama - napisala je Soraja.

Autor: M. K.

#Povređeni

#Soraja Vučelić

#Tajland

#starleta

'