AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" gostovali su akteri filma "Balkanska međa", a gledaoci su imali prilike da pogledaju prilog iz Rusije, gde je ekipa ove emisije pratila Miloša Bikovića pre premijere ovog ostvarenja pred tamnošnjom publikom.

Foto: TvPink Printscreen

Miloš je ovom prilikom otkrio mnoge zanimljive detalje iz njegovog života i rada u Rusiji.

Moskva je grad koji proždire i slobodno vreme i energiju, ali daje mnogo mogućnosti. Volim nekad da odem u muzej, nekad u teatar... - ispričao je Miloš i otkrio kako je bilo kada je trebalo da ide kod Nikite Mihalkova na kasting za film:
To veče sam otišao da kupim neku klopu i kupio sam konzervu neke tunjevine, a onda sam video da nema onaj otvarač i onda sam pokušavao da otvorim sa ključem od stana i jedno 45 minuta sam otvarao i već je bilo kasno, trebalo je da legnem da spavam, a nisam prošao tekst za kasting. I onda razmišljam "Došao sam kod Nikite Mihalkova na kasting, kod jednog Oskarovca, krvave su mi ruke jer sam se isekao na tu konzervu, pokušao sam da je otvorim 45 minuta a ostao sam gladan" - ispričao je Miloš.

Foto: TvPink Printscreen

Miloš je otkrio da ga je razredna oborila iz ruskog jezika i da je to prvi put da je prošao nedovoljan, a šta je još ispričao pogledajte u nastavku.

Autor:  N. Vujčić

#Amidži Šou

#Miloš Biković

'