AKTUELNO

Njena odluka je sve zaprepastila.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima obavio pretres nedelje i izbor potrčka. Ovonedeljni vođa je Sanja Stanković, koju je imenovao Vlada Todorović koji je u subotu napustio Zadrugu, a pred njom je bio težak zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je ustala i za prvog potrčka izabrala Pavla Jovanovića i navela je razloge koji potkrepljuju njen izbor.

Ja ću ići po svojim ličnim sukobima. Ova osoba mnogo laže, koja pokušava da razdvoji mene i Matoru, a to je Pavle Jovanović. Zato što si pričao, zato sam te i stavila - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Drugi potrčko je prema njenom izboru je Stanija Dobrojević, a ona je ustala da prokomentariše njenu odluku.

Pošto se već komentarisalo da je Pavle bacio oko na nju, da vidimo kako će se snaći u izolaciji - prokomentarisala je Sanja.
Ovo sam mogla očekivati od fejk lezbejke i prostitutke. Mislim da je veza sa Jovanom samo paravan za ono čime se bavi. Ta žena mene očima ne može da gleda. Nisam očekivala da ću biti potrčko, ali okej. Ne dopada mi se što sam tamo sa Pavlom, neće biti ništa, neću se opustiti. Verovatno zato što misli da je veza sa Vladimirom fejk - prokomentarisala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je većina zadrugara očekivala da će Sanja izabrati za potrčka Zoricu Marković sa kojom je imala žestok sukob, ona se ogradila da ima ljudskosti u sebi i da nju neće izabrati, a povodom toga je i pevačica imala komentar.

Ja bih odbila da budem njen potrčko i bila bih spremna da primim svaku kaznu produkcije. Mene je veoma pogodilo što me je uvredila i rekla ono o mom sinu - prokomentarisala je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Osim potrčaka, Sanja je bila i svoju omiljenu osobu, a to je niko drugi nego njena devojka Jovana Tomić Matora.

To je moja coka-loka. Jovana Tomić Stanković - prokomentarisala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Sanja Stanković

'