AKTUELNO

Uskoro je gledamo na malim ekranima, ali ne kao voditeljku!

Voditeljka "Novog jutra", Irina Vukotić već godinama dominira u svojoj branši, a za emisiju "Premijera" otkrila je da li da li je njena porodica gleda na malim ekranima i kakve navike ima njena ćerka.

Svejedno im je. Nisu toliko ažurni kada je gledanje mojih emisija u pitanju, ali bace pogled. Ćerka mora da ima vremena za srpski i matematiku. Pitala sam je da li igra lastiš, rekla je da im to nije toliko zanimljivo. Danas deca to uopšte ne igraju, to ih uopšte ne zanima - objašnjava voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Vukotićeva bi uskoro trebala da se pojavi na TV-u, ali ne kao voditeljka već kao glumica i to u seriji u kojoj će rame uz rame stati sa svojom drugaricom Majom Mandžukom.

Krenula je sa emitovanjem jedna sjajna serija i sad Maja zna da sam ja davno bila glumica, to mi je bila srednjoškolska ljubav i onda je mene reditelj pozvao da igram jednu epizodnu ulogu. Sada sa oduševljenjem čekam da se to emituje - rekla je Irina i otkrila da li planira da uskoro stane na ludi kamen:

Foto: TvPink Printscreen

To se ne planira, ne odlučuje. Uvek sam za ljubav. Da li bih se ponovo udala? Kad me bude zaprosio, reći ću mu. Dok me ne zaprosi neću da mu odgovaram - ostala je tajanstvena Irina.

PROČITAJTE JOŠ: SEJO KALAČ UHVAĆEN U KRAĐI NA BEZNZINSKOJ PUMPI?! Pojavio se snimak sa sigurnosnih kamera, svi tvrde da je UKRAO TELEFON

Pink.rs

#Irina Vukotić

#Premijera

'