AKTUELNO

Njihov jednogodišnji sin postao je vlasnik skupocene nekretnine u Minhenu!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su prvi rođendan svom nasledniku. Oni su za sina spremili slavlje, ali za pravi poklon će saznati tek kada još malo odraste, jer su mu mama i tata kupili stan u Nemačkoj. Naime, oni su doneli odluku da Luki kupe stan od 150 kvadrata u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Minhenu, koji će izdavati do Lukinog punoletstva.

Foto: Instagram

- Ana i Bastijan sve ulažu u svoju i budućnost svog deteta. Nisu se mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su želeli da mu obezbede nešto što će mu značiti za ceo život. Jeste da su oboje finansijski odavno obezbeđeni, ali nekretnine nikad ne gube vrednost, posebno ne u Nemačkoj. Bastijan je inače emotivno vezan za Minhen. To je grad u kojim je igrao fudbal i u kojem mu živi i porodica - priča izvor i dodaje da su za ovu nekretninu Ana i Švajni morali da izdvoje više od milion evra.

- Stan ima oko 150 kvadrata - tri spavaće sobe, jednu dečju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mesto, kuhinju i dva kupatila. Ono što je interesantno je da je sve na dugme - recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

'