AKTUELNO

Nataša sve doživela kao šalu.

Nataša Bekvalac, pevačica i jedan od članova žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars", svoje pratioce na društvenim mrežama raznežila je fotografijama koje je objavila.

PROČITAJTE: OČI U OČI U PINKOVIM ZVEZDAMA! Ovako je protekao PRVI SUSRET Ane Mihajlovski i Dušice Jakovljević PRED KAMERAMA (FOTO)

Naime, Bekvalčeva je postavila fotografiju na kojoj pozira zajedno sa svojim sestrama Draganom i Kristinom, a uz ovu objavu imala je veoma emotivan komentar iz kog je svima dala do znanja koliko joj je bitna podrška sestara.

Jer snaga je u ženama... Sestrama, majkama, ćerkama - napisala je Nataša.

Međutim, nakon ovog komentara desilo se nešto što Nataša nije ni u najluđim snovima očekivala. Neki od njenih pratialaca iskoristili su ovaj komentar, zbog čega su počeli sa se šale na račun sestra Bekvalac, a Nataša je sve neke od komentara podelila na svom profilu.

Foto: Printscreen Instagram

Dajte sestrama Bekvalac da vladaju svetom - mir, ljubav i pokoja psovka - bio je jedan od komentara.

Foto: Printscreen Instagram

Koja ste sestra Bekvalac? Ja sam naravno turbo preduzetnica Dragana, ali sam isto i krhka umetnica Kristina. U ljubavi sam Nataša, naravno - komentar je jednog korisnika Tvitera koji je objavila pevačica na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE: ISKAČEŠ MI IZ FRIŽIDERA! Žestok okršaj Kije i Ane Mihajlovski već na početku novih Pinkovih zvezda! (FOTO)

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'