AKTUELNO

Divna je bila njena najveća podrška.

Kako je portal Pink.rs, prvi objavio, nekadašnja radio voditeljka i majka pevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je 3. marta ove godine u svojoj porodičnoj kući u Beogradu nakon duge i teške bolesti.

Foto: E-stock, Printscreen Instagram

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: POTRESNI VIDEO: Karleuša jutros obišla grob majke Divne! U crnini, sa kratkom kosom očistila je spomenik od venaca, A ONDA SE POJAVIO ON! (PAPARACO)

Foto: Pink.rs

Divnina smrt najteže je pala njenoj naslednici, ćerki jedinici Jeleni Karleuši, koja se nije oglašavala nakon smrti svoje majke. Tako je sve bilo do danas, kada je pevačica na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa Divnom i to je Jelenina prva objava nakon ovog tragičnog gubitka. Takođe, Jelena je postavila i nekoliko kratkih video-snimaka u okviru kojih se prisetila nekih od najlepših trenutaka koje je provela sa voljenom majkom.

Inače, Jelena i Divna bile su jako vezane jedna za drugu, a pevačica je često isticala kako je u životu i karijere sve stekla zahvaljujući podršci koju je dobijala od svoje majke. Nakon Divnine smrti Jelena je drastično skratila svoju kosu, svakodnevno obilazi majčin grob, a na dan sahrane pevačica je bila potpuno van sebe.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'