AKTUELNO

Kija istakla i da joj se dopada nova pesma bivšeg supruga!

Pevačica i nekadašnja učesnica najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar, gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Tom prilikom nije bila raspoložena da govori o sukobu koji je nastao između nje i njenog kolege Milana Stankovića, tokom žiriranja u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars".

Mogu samo da demantujem priče u novinama, ja nisam osoba koja se svađa na takav način. Nema potrebe za takvim polemisanjem - kratko je rekla Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je od nedavno i članica žirija "Pinkove zvezde", gde će kandidati imati prilike da pokažu sve svoj talente, a ona je ispričala i kako se snašla u novoj ulozi koju deli između ostalog i sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Potpuno je drugačije, tek smo krenuli treba da se uhodamo. Čekamo nove talente. Sad očekujemo da nam pokažu u drugom krugu nešto najbolje - istakla je Kija i dodala da je čula i Slobinu novu pesmu koja izlazi uskoro:

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam je još pre, nisam videla ni spot ni ništa, želim mu sve najbolje. Čula sam i Anstasijinu pesmu i čestitala sam joj, super je i spot i pesma. Nešto sasvim drugačije. Nisam sujetna, meni je to sve super da vidim - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU PLAKALI DOK SU GLEDALI: Mia Borisavljević otkrila kakvo je iznenađenje pripremila za goste na proslavi rođendana svoje ćerke! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

'