AKTUELNO

One su uspele i da se obrazuju, ali i da izgrade zavidne muzičke karijere!

Većina naših pevačica ne može baš da se pohvali visokim obrazovanjem. Uglavnom su birale da umesto da idu u školu odlaze u kafane u kojima su već kao mlade počele mnogo da zarađuju, ali ipak ima i izuzetaka.

Najobrazovanija među estradnim pevačicama je svakako Neda Ukraden koja može da se pohvali da ima čak dve diplome. Neda je zavšila Pravni fakultet, kao i studije engleskog jezika na Filološkom fakultetu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PRETURALA SAM PO DŽEPOVIMA DA KUPIM NEŠTO DECI: Merima Njegomir progovorila o teškom periodu kroz koji je prolazila tokom razvoda!

Osim Nede tu je i Zorica Brunclik koja umalo da ima dve diplome. Ona je završila Ekonomski fakultet u Nišu, studirala je i prava, ali te studije ipak nije završila.

Foto: Pink.rs

Marina Tadić da nije pevačica danas bi bila nastavnica fizičkog vaspitanja! Ona je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Kostov 2014. godine postala je profesor, i nije krila radost tim povodom. - Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi - izjavila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, jedna je od pevačica koje krasi visoko obrazovanje. Ona je u Grčkoj završila studije Međunarodnog biznisa, a tek onda je uplovila u muzičke vode.

- Ja sam Nikoliji rekla da mora prvo da završi fakultet, a onda može da se bavi čime god želi - izjavila je svojevremeno njena majka Vesna.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Visoko obrazovanje iz oblasti muzike imaju još i Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Ivana Jordan...

Autor: Pink.rs

#Fakultet

#Neda Ukraden

#pevačica

'