AKTUELNO

Zbog ovog priznanja mnogi su joj zamerili!

Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala, ali i kakve su sve predrasude ljudi imali kada je njen posao u pitanju.

I dok sam igrala košarku svi su govorili: "Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa, zarađuje pare, kupuje skupe automobile". U tom jednom timu kad odeš hoće predsednik da spava sa tobom. Trener ti ne da da igraš zato što hoće da forsira jednu, drugu. Ti plačeš, lupaš glavom o zid - rekla je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Dabovićeva ne krije i da je zbog čitave situacije u kojoj se našla, nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život.

Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali. Ja sam ceo život zarađivala sa svoje dve ruke, sa svoje dve noge - istakla je košarkašica.

Foto: TvPink Printscreen

Svi u studiju su ostali zatečeni ovom pričom, a pored Milice gošće emisije su bile i Iva Štrljić, Jelena Trivan kao i pevačice Vera Matović i Merima Njegomir.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBLJENA SAM: Teodora Džehverović u 'Kontraviziji' progovorila o poslovnim problemima i privatnom životu! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Milica Dabović

'