AKTUELNO

U svom toplom domu danas su okupili svoje najmilije.

Danas se slave Mladenci, a ovaj praznik obeležavaju svi bračni parovi koji su se venčali u proteklih godinu dana. Mnogobrojne domaće poznate ličnosti sklopile su brak u proteklih dvanaest meseci. Među njima su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović koji su se venčali 21. juna 2018. godini. Takođe, 8. marta ove godine u brak su ušli i Danijela Karić i Ivan Mileusnić, a venčali su se i Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i pevač Miloš Vujanović.

Pre oltarom u poslednjih godinu dana našli su se i Jelena Sekulović i Milan Dinčić Dinča, a brak su klopili i Anja Stojković i Hugo Valente.

U bračnoj zajednici od 20. septembra 2018. godine uživaju i pevač Stevan Anđelković i njegova izabranica Nataša Ivanović. Njima je kuma bila Stevanova koleginica Milica Todorović, a najveću pažnju privukao je Natašin otac koji se na ćerkinoj svadbi pojavio u veoma zanimljivom izdanju.

Foto: Pink.rs

Stevan Anđelković je za portal Pink.rs na današnji dan otvorio vrata svog doma i otkrio kako je njegova supruga Nataša i on danas slave ovaj praznik, kao i da li će ispoštovati sve običaje koje prate Mladence.

Praznik ćemo obeležiti moja supruga i ja sa najbližima, na porodičnom ručku. Nismo ništa specijalno planirali, ali ispoštovaćemo običaje. Moja supruga je uglavnom za to zadužena, a ja ću kao i uvek biti dobar domaćin. Kažu da treba proslaviti te prve mladence da bi brak bio dug i srećan, pa videćemo da li zavisi od toga. Danas se inače sa našim dragim gostima prati tenis, gledamo Dušana Lajovića i navijamo - kroz osmeh je rekao Stevan za Pink.rs, a da u domu novopečenog bračnog para vlada harmonija i pozitivna energija vidimo i na osnovu fotografija koje smo zabeležili u domu mladog pevača.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Stevan Anđelković

'