AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije u petak 22. marta od 22 časa samo na televiziji Pink.

Ovog petka, 22. marta od 22 časa na televiziji Pink očekuje nas novo izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". U ovoj emisiji imaćemo prilike da vidimo poslednju grupu zvezdica koje će se predstaviti u zadatoj temi "aktuelni hitovi u poslednjih pet godina".

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju sedmog kruga videćemo spektakularne nastupe koji će petočlani žiri ostaviti bez daha, a mnogi od njih neće uspeti da zadrže suze. Marko Kon, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina i Kija Kockar i ovog petka biće ujedinjeni i strogi, ali će i te kako nagraditi one koji to zaslužuju, a zbog nekih će čak pustiti i po koju suzu.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Ljiljana Plavšić, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska i ovog petka daće sve od sebe da oduševe žiri i gledaoce i plasiraju se u naredni krug.

Zato obavezno budite uz "Pinkove zvezdice - All Stars" i ovog petka, 22. marta od 22 časa jer vas kao i uvek očekuje pravi spektakl.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'