AKTUELNO

Iako su je koleginice napale, Zorica Marković objasnila je da ona, zapravo, voli životinje o kojima često brine.

Domaću javnost šokirala je priča o nehumanim uslovima u kojima je boravio pas u dvorištu kafane Zorice Marković - pas je, navodno, bio vezan na ledenoj ploči, bez vode i skrovišta, a od hrane je imao samo kiseli kupus.

Foto: Andrej Nihil

Folk pevačica je demantovala da je pas u njenom vlasništvu, međutim, njene koleginice sa estrade smatraju da je Zorica bila dužna da reaguje, budući da je ona zakupac lokala u čijem je dvorištu boravila unesrećena životinja i da je sigurno videla da je pas u lošem stanju.

Prva je u odbranu životinje stala folk pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je iskoristila priliku da na račun svoje koleginice sa kojom nije u dobrim odnosima izrekne salve uvreda.

Foto: Printscreen

Ovo je strašno! Pa Zorica je gora od Gargamela! On je bio bolji i osećajniji prema Štrumpfovima nego ona prema psu. Da je odrasla u Kini, s ovom količinom pokvarenosti prema ljudima i psima na kraju bi pojela tog nesrećnog psa. Verovatno pas ima i buve, unutrašnje prelome, vezana creva od gladi, jer izgleda kao da je prošao Igmanski marš. Važno je da je ona sve deblja i deblja - bez dlake na jeziku izjavila je Vendi.

Ni njena koleginica Maja Nikolić nije bila ništa blaža prilikom komentarisanja ovog slučaja.

Foto: YouTube screenshot

- Verujem u tu priču jer sam s tom ženom bila u rijalitiju i znam kakva je. Zbog nje sam mnogo propatila, slomila mi je tri rebra i da ne pričam šta mi sve nije radila. Kako prema ljudima, tako i prema psima. Jednostavno, ona je takva - rekla je Maja.

Zorica, ipak, voli životinje

Iako su je Vendi i Maja optužile da je psa držala u nehumanim uslovima, Zorica Marković je još jednom demantovala da je životinja u njenom vlasništvu i istakla da je, uprkos tome, vodila brigu o njemu.

Foto: NKostić

Jako volim životinje, ali to nije moj pas. Vodila sam brigu o njemu, a dotične osobe očito hoće preko mog imena da pravi sebi reklamu. U više navrata sam im davala hranu i čak pravila i kućice za pse, sklanjala ih sa ulice i zime, ali se time nisam hvalila na društvenim mrežama, jer se o plemenitim delima ne govori - objasnila je Zorica za Pink.rs

Autor: D.Tanasijević

#Marko Nikolić

#Vesna Vukelić Vendi

#Zorica Marković

#pevačica

'