AKTUELNO

Da li je ovo kraj njenog obraćanja bivšem suprugu i njegovoj nekadašnjoj devojci?

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge 1" i pevačica u usponu, nedavno je osetila potrebu da se osvrne na sva dešavanja iz rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti. Tom prilikom, ona je pisala o svom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću, ali i o njegovoj nekadašnjoj devojci Luni Đogani.

Kija nije propustila priliku da se obrati i Luninoj majci Anabeli Atijas, a sve to podržao je i Radanović, kome je Kockareva poručila da joj ne treba njegova podrška.

Foto: TvPink Printscreen

I kada su svi mislili da se saga oko ljubavnog trougla iz "Zadruge 1" završila, Kija je odlučila da ponovo progovori i zapuši usta svima. Sada je ona na svom Instagram profilu podelila novu objavu, te se ovom prilikom osvrnula na porodicu njenog bivšeg supruga, sa kojom nikada nije bila u dobrim odnosima.

I evo za kraj da stanemo sa pričama. Bila sam blaga. Čitala sam mesecima vaše komentare, slažem se sa njima, ali neću da se spuštam na njihov nivo. U principu, nisam rekla ništa što već niste gledali. Ovo je sve od mene na tu temu. Ja sam pobedila u svakom smislu, prihvatite to i budite zahvalni što sam kul i osoba bez mržnje, pa se niste vukli po sudovima (to važi i za Radanoviće). Ali više se niste vukli po sudovima jer sam ja radila na sebi dok ste vi sebe doveli u propast baveći se sa mnom. Sledeći post na storiju je mnogo bitniji. Mama, volim te. Ti si car i ponosna sam što si moja mama - napisala je Kija.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT SA SINOM U JAVNOSTI! Nikola Rokvić i Bojana prošetali naslednika, a svima je pažnju PRIVUKLO OVO! (FOTO)

Kako će Sloba reagovati kada vidi Kristininu najnoviju objavu i da li će joj odgovoriti, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'