AKTUELNO

Mnogobrojni fanovi su se zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Pinkova zvezda i bivši učesnik "Zadruge 1" Sloba Radanović radi punom parom. Pored svakodnevnih nastupa, on priprema svoju novu pesmu, koja će imati i ekranizaciju u vidu visokobudžetnog spota.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Sloba zadobio ozbiljnu povredu noge na snimanju spota za novu pesmu, što je pevač demantovao.

Mediji su prenosili da je Radanović čak završio i na ušivanju, jer je, navodno, pao sa merdevina i isekao koleno. Mi smo pozvali Slobu kako bi utvrdili da li je istina da je zadobio povredu, a on je sve oštro dematnovao.

Niti sam pao na snimanju, niti su me ušivali. Ne znam stvarno odakle ta informacija i ko je to preneo. Povredu kolena vučem odavno, iz sportskih razloga, a skoro sam na treningu obnovio tu istu povredu još više i moraću da operišem koleno. To je cela istina - rekao nam je Radanović.

PROČITAJTE JOŠ: DOROTEINA MAMA REŠILA DA PROGOVORI: Otkrila ko je MISTERIOZNI MUŠKARAC s kojim povezuju njenu ćerku, pa najavila TUŽBU protiv Lepog Miće! (VIDEO)

Mnogobrojni fanovi su se zabrinuli za Slobino zdravlje, ali na svu sreću pevač se oseća odlično i nastaviće da vredno radi na svojim novim projektima.

R. L.

#Slobodan Radanović

'