AKTUELNO

Kija imala opravdan razlog.

Nedavno je pevačica Teodora Džehverović, koja je ogromnu popularnost stekla tokom boravka u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", objavila svoj prvi album koji nosi naziv "Borbena".

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora uživa u uspehu koji je postigla sa ovim projektom, a iako joj je Kristina Kija Kockar čestitala na novom albumu, pojavile su se glasine da su njih dve ipak u lošim odnosima, jer se Kockareva nije pojavila na njenoj promociji. Šta se krije iza svega, odlučila je da otkrije Teodora u emisiji "Premijera".

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nas dve smo super! Čak smo se i smejale kada smo videle to. Super smo i dalje, bez obzira na to što nije mogla da dođe na promociju. Imala je svoje opravdanje i to je najbitnije - rekla je Teodora Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Džehverovićeva je u nastavku istakla kako je podršku dobila i od bivšeg momka Anđela Rankovića koji je veoma ponosan na devojku sa kojom je okočnao vezu nakon što su izašli iz rijaliti programa "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Nekako, bilo bi ponižavajuće i za mene i za njega, da neko ko je živeo toliko meseci zajedno, ne dođe da takvu promociju. Meni je to mnogo bitno. Ja očekujem da mi neko podmetne kameru u stanu, čisto da bi otkrili šta radimo Anđelo i ja. Družimo se! I on je zaljubljen i ja sam zaljubljena - dodaje Teodora koju prate glasine da se pomirila sa bivšim dečkom.

PROČITAJTE: ĆERKA JE ZASLUŽNA ZA NJEGOV STAJLING? Pevač jednim detaljem na glavi NASMEJAO SVE! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Teodora Džehverović

'