AKTUELNO

Ćerka jednog od najuspešnijih srpskih biznismena i poznate kreatorke udata je za najbogatijeg Ukrajinca.

Dajana Kostić, ćerka uspešnog srpskog biznismena Miodraga Kostića Koleta i kreatorke Marijane Mateus, uskoro će sve članove bogate srpske porodice obradovati prinovom koju će dobiti u braku naslednikom najbogatijeg Ukrajinca Rinata Ahmetova, čije se bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 16 miliona dolara.

Foto: Printscreen Facebook

Ćerka lepe Novosađanke Marijane Mateus se za Damira Ahmetova udala u aprilu prošle godine u hotelu "Dorčester" u prestonici Velike Britanije, a pisalo se da je na glamuroznu svadbenu ceremoniju utrošeno čak dva miliona evra. Sa ovog svadbenog veselja još uvek se u javnosti nije pojavila nijedna fotografija, a Mateusova odbija da govori i o ćerki, ali i o zetu.

Foto: Instagram

Inače, Koletov i Marijanin zet Damir je sin četrdesetpetogodišnjeg Rinata koji je vlasnik nekoliko čeličana širom Evrope koje zapošljavaju preko 130.000 ljudi i prihoduju desetak milijardi dolara. U svom vlasništvu ima više od stotinu kompanija iz oblasti finansija, metalurgije, rudarstva, poljoprivrede i telekomunikacija, ali i ukrajinskog fudbalskog kluba Šahtjor.

Ovako izgleda bogati ukrajinski naslednik kome će lepa Dajana uskoro podariti dete:

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Inače, Damir i Dajana upoznali su se tokom školovanja u švajcarskom Le Roseju, jednoj od najprestižnijih školskih ustanova. Već na početku veze, Koletova ćerka opčinila je bogatog Ukrajinca koji je svojoj voljenoj kao verenički poklon kupio luksuzni stan vredan čak pet miliona funti, u najskupljoj zgradi u Londonu.

Autor: D. Tanasijević

#Dajana Kostić

#Marijana Mateus

#Miodrag Kostić Kole

#svadba

'