AKTUELNO

Kako kaže, ne boji se optužnice koja je protiv njega potvrđena u Opštinskom sudu u Pazinu.

Optužnica protiv pevača Tonija Cetinskog (50), koji je usmrtio Ibrahima Kevljenina kada je kolima prešao preko njega, nedavno je potvrđena u Opšinskom sudu u Pazinu. Prema optužnici, on je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati vozio Pustom ulicom u Rovinju, nije prilagodio brzinu pri dolasku do nepreglednog zavoja ulevo, zbog čega nije obratio pažnju na pešaka koji je ležao na putu. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na putu usled srčane bolesti i u teškom akutnom pijanom stanju.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati - rekao je Cetinski, čiji se život promenio otkako se dogodila užasna nesreća.

- Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo što dogodi. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina - rekao je Cetinski.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pink.rs

#Nesreća

#Toni Cetinski

#pevač

'