AKTUELNO

Sinoć je održana promocija knjige o Luni.

Emina Smajić autorka je knjige o aktuelnoj učesnici "Zadruge 2", Luna Đogani, koja nosi simboličan naziv "Igra sudbine". Autorka je za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, otkrila sve detalje o ovoj knjizi koja je uzburkala domaću javnost.

Foto: Pink.rs

Ono što je mene inspirisalo da napišem knjigu jeste ta nepravda koju je Luna doživela. To je prvi rijaliti koji sam ja pratila i prosto nisam mogla da ostanem imuna. Ja sam inače po zanimanju novinar i odlučila sam da to stavim na papir. Motivisala me je ta priča, sve što joj se desilo, ljubav kao ljubav ima i srećne i tužne krajeve - rekla nam je Emina.

Ona je objasnila da je tokom stvaranja ove knjige naišla na negativne komentare, na koje se nije obazirala, jer je imala mnogo više podrške.

Foto: Pink.rs

Luna Đogani ima toliko fanova da ja nisam ni osetila tu negativnu energiju. Naspram njenih fanova hejteri su zaista ništa. Bilo je hejtera naravno, ali više je bilo pozitivne energije i podrške. Ja sam prvo razgovarala sa Lunin roditeljima. Dobila sam podršku od njih od samog starta. Knjiga je mesecima rađena, od marta 2018. pa do sad, dok nije ugledala svetlost dana - navela je ona.

Lunin bivši dečko Sloba Radanović najavio je tužbu ukoliko se u knjizi iznesu neki detalji iz njegovog života za koje on nije dao odobrenje, a Emina nam je objasnila da ne razume takvu njegovu reakciju s obzirom na to da u knjizi nije prikazan kao negativac.

Foto: Pink.rs

Nažalost, nisam bila u kontaktu sa Slobom dok sam pisala knjigu. Ja sam pisala sve ono što se dešavalo, on tu nije negativno spomenut. Priča ide onako kako se i dešavalo, nema ništa specijalno. To je njegovo mišljenje, njegovo pravo, nemam komentar po pitanju njega - rekla je ona, a zatim i objasnila da li se Slobina bivša supruga, Kristina Kija Kockar spominje u ovoj knjizi.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KNJIGA O LUNI ĐOGANI KONAČNO UGLEDALA SVETLOST DANA: Do sada nepoznati detalji o ljubavnom životu rijaliti zvezde ostaviće vas bez teksta! (FOTO)

Kija se ne spominje u knjizi. Njeno ime ne, ali kroz igru reči i događaje da.

Autorka knjige o životu i ljubavnoj priči Lune Đogani za sam kraj razgovora otkrila je i zašto ova knjiga nosi naziv baš "Igra sudbine".

Foto: Pink.rs

Ja sam birala između tri imena. Prvo sam htela da se zove "Mesečeva kći", posle je trebalo da se zove "Sudbina". Ali kako je tada bio kraj rijalitija i oni su pričali "Sve je to igra", ja sam odlučila da se zove "Igra sudbine" - zaključila je Emina.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'