AKTUELNO

Pevačica otvorila dušu i zahvalila se svim ljudima koji su podržali njenu ćerku.

Večeras je u Beogradu, u jednom prestoničkom restoranu, održana promocija knjige posvećene aktuelenoj učesnici "Zadruge 2", Luni Đogani. Emina Smajić autorka je knjige o Luni, o njenoj ljubavi sa Slobom Radanovićem pred kamerama prve sezone ovog rijaliti programa, kao i o krahu ove romanse, koja nosi simboličan naziv "Igra sudbine".

Na promociju su pristigli mnogobrojni gosti, prijatelji i poštovaoci mlade modne blogerke, a pored oca autorke knjige, kratak govor je održala i Lunina majka, Anabela Ataijas.

Foto: Pink.rs

Anabela je najpre pozvala sve članove svoje porodice da izađu i stanu pored nje dok je držala govor. Rame uz rame sa Luninom majkom stali su blogerkin otac Gagi Đogani, sestre Nina i Blankica, očuh Andrej Atijas, brat od strica Adam Đogani, ali i prijatelji Ilija, Vanja i Olja.

Ovo je samo jedan mali broj onih koji su danima krvarili i plakali, gledajući samo s jedne strane, u ekran jedno ljudsko biće koje je bilo u ovoj utrobi ovde, od ovog srca. Niko nije imao pravo da puca, niko! A pucali su! Ali poenta cele ove priče je da smo i dalje porodica, jaka. Nisu nam mogli ništa. Hvala svima koji su ikada i jednu misao uputili, jer to se oseti, to je energija, sve je u energiji dobroj ili lošoj. Opstali smo, ima nas puno, ima nas još i svi smo mi osetili tu bol. Emina je ta koja je imala neku potrebu da na neki način zabeleži sve to i da kaže: "Ona je heroj svog života, jedna jedina ima pravo na to". Hvala svima koji ste prepoznali ljubav i koji ste pružili ljubav, ljubav se ljubavlju vraća. Ne može ljubav da ne prepozna ljubav, i obrnuto. Da ne pominjem ovo drugo mi to ne razumemo, mi nismo ti - rekla je Anabela u jednom dahu i dobila gromoglasan aplauz.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SVI DETALJI LJUBAVNE PRIČE KOJA JE OBELEŽILA 'ZADRUGU 1'! Zavirite u knjigu o Luni Đogani: Ovo će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Mnogi gosti su se rasplakali zbog ovog govora Lunine majke, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'