AKTUELNO

Oglasila se povodom porno snimka svoje nekadašnje prijateljice.

Dara Bubamara napravila je potpuni haos kada je greškom na svom nalogu na Instagramu objavila eksplicitan snimak na kom najpre pokazuje svoje gole grudi, a potom seksualno pomagalo uzima u ruke, liže ga i stavlja u usta! Pevačica je snimak, kako kaže, slučajno objavila u gluvo doba noći, a kad je videla šta je uradila, istog trenutka ga je obrisala.

Foto: Printscreen Twitter, Printcsreen Instagram

Međutim, celokupna javnost imala je priliku da vidi Darino umeće, budući da su sporni video sačuvali korisnici društvenih mreža, te je brzo postao viralan. Snimak je stigao i do njene ljute suparnice, bivše drugarice Seke Aleksić, koja je ostala u šoku zbog onog što je videla.

Foto: Pink.rs

Pojedinci da ugase društvene mreže! Nije za svakoga - napisala je Seka na Instagramu a, iako nije direktno imenovala Daru, svi sumnjaju da se ova poruka odnosila baš na nju.

Foto: Instagram

Podsetimo, dve nekada najbolje drugarice zaratile su u aprilu prošle godine, budući da su solističke koncerte u Beogradu zakazale istog meseca, zbog čega se Dara naljutila. Od tada njih dve ne razgovaraju.

Omaklo mi se, vežbala sam

Ni Dara više nije mogla da ćuti, pa se javno oglasila putem Instagrama i objasnila kako je njen video ugledao svetlost dana.

Foto: Instagram

Omaklo mi se! Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala (smeh). Nek smo živi i zdravi - u svom stilu objasnila je Bubamara.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Seka Aleksić

'