AKTUELNO

Po svemu sudeći, uskoro će stati na ludi kamen.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u vezi su već četiri godine, a kako već neko vreme žive zajedno, par planira da uskoro svoju dugogodišnju vezu kruniše brakom.

Voditelj i glumac počeo je da živi sa svojom izabranicom u stanu na Banovom bradu koji je prošle godine platio 200.000 evra.

Andrija se u ovaj skupoceni stan uselio sa Aleksandrom Tomić, svojom budućom suprugom.

Njih dvoje su navikli na život pod istim krovom, pa kako se spekuliše, postoji mogućnost da kažu sudbonosno ''da'' u septembru ove godine.

- Kada je Andrija kupio stan na Banovom brdu, znao je da će se u njega useliti s devojkom, ali se preseljenje odužilo. Zbog čestih putovanja nije imao vremena da se posveti sređivanju stana, pa je njegova devojka umešala prste - priča izvor.

- Sandra je svakog dana ponavljala Andriji da treba da se posveti uređenju nekretnine, a i ona je neke poslove preuzela na sebe. Ona je stan uredila do perfekcije i Andrija nije imao nikakvih zamerki. Krajem prošle godine konačno su se stekli uslovi da se usele u Andrijin stan. Otkako su započeli zajednički život, sve im je nekako krenulo nabolje . Oboje žele da što pre zasnuju porodicu jer se mnogo vole i odlično slažu - završava sagovornik.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić trenutno su na odmoru u Kolumbiji gde se, ako je sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, sjajno provode.

Autor: B. R.

#Aleksandra Tomić

#Andrija Milošević

'