AKTUELNO

Zbog ovoga je dobio gromoglasan aplauz!

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima Radiša Trajković Đani večeras je napravio veliki solistički koncert u "Štark" areni koja je bila krcata. Koncert je kasnio nešto više od pola sata, a čim se Đani pomoću hidrauličnog lifta pojavio na sceni prolomio se vrisak i gromoglasan aplauz. Pevač je koncert otvorio hitom "Nema me", nakon čega se obratio svima u krcatoj Areni.

Dobro veče familijo! Srce mi je puno što vas vidim u ovolikom broju! Srećan 8.mart i ženama i muškarcima - u svom stilu čestitao je Đani, nakon čega su nastavili da se nižu hitovi u kojima su uživali kako njegovi fanovi, tako i kolege sa estrade koje su mesta zauzele u VIP loži.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Jedan deo koncerta Đani je posvetio svom velikom prijatelju kog je mnogo voleo - Šabanu Šauliću. Pevaču je smrt kralja narodne muzike teško pala, a i ranije je isticao da će otpevati nekoliko pesama na koncertu u njegovu čast. Jedna od pesama koju je Đani otpevao bila je "S namerom dođoh u veliki grad" koja je veliki Šabanov hit, a arenom se prolomio gromoglasan aplauz, dok mnogi nisu mogli da zadrže suze.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DOBRO VEČE, FAMILIJO! Đani pesmom čestitao 8. mart, pa ZAPALIO SCENU U KRCATOJ ARENI! Pogledajte atmosferu sa koncerta (FOTO+VIDEO)

Pored Šabana, Đani je odao počast i Sinanu Sakiću te otpevao njegovu pesmu "Lepa do bola".

Kako je Đani otpevao Šabanovu pesmu "Kraljice mog srca" pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Radiša Trajković Đani

#koncert

#Šaban Šaulić

'