AKTUELNO

Uputili najlepše želje pripadnicama lepšeg pola.

Danas se u svetu raznim manifestacijama obeležava Međunarodni dan žena kao deo borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost između žena i muškaraca. Taj praznik ustanovljen je u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000 žena koje su tražile kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa.

U Srbiji, baš na ovaj dan, društvene mreže su preplavljene čestitkama upućenim pripadnicama lepšeg pola, a poznati muškarci iskoristili su priliku da damama upute emotivne poruke.

- Drage moje dame, srećan vam 8. mart. Budite mi lepe, srećne i ispunjene ljubavlju svaki dan - napisao je popularni pevač Saša Kovačević, koji inače važi za velikog zavodnika, pa nema sumnje da će dame biti oduševljene zbog njegovo gesta.

- Žena je stub porodice. Odvažna, hrabra, dovoljno snažna da pokrene svet. Istovremeno, žena je krha i nežna, stvorena da bude voljena... Drage dame, srećan vam 8. mart, sa željom da svakoga dana budete "zatrpane" cvećem, poklonima i pažnjom kao danas. Od srca, Saša Matić - poželeo je pevač svim pripadnicama lepšeg pola.

- Drage moje dame, danas je vaš dan i treba ga proslaviti potpuno i onako kako vi želite, a vi muškarčine, ne zaboravite da vaše dame iznenadite svakoga dana, jer one to zaslužuju... - napisao je na društvenoj mreži Ljuba Perućica.

- Žena, majka, ljubav, radost, snaga, vera, milost, nada, blagost, oslonac... Sve je to žena i još mnogo više od svega toga... Slavimo ženu, slavimo majku, slavimo život - napisao je na svom profilu na Instagramu Nikola Rokvić.

Autor: M. K.

#8.mart

#Saša Kovačević

'