AKTUELNO

Unuke Divne Karleuše danas će sve vreme biti sa dadiljom.

Danas će na Bežanijskom novom groblju na večni počinak biti ispraćena radio voditeljka Divna Karleuša, majka pop pevačice Jelene Karleuše, a sahrani, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, neće prisustvovati njene unuke Atina i Nika.

Foto: Printscreen Instagram

- Koliko sam čula, za sada je plan da Atina i Nika ne idu s mamom i tatom na groblje, na Divninu sahranu. One će sve vreme biti sa dadiljom. Znate kako, one su još uvek male, svi znaju koliko su bile vezane za baku i odlazak na sahranu bi za njih bio traumatičan, pa Jelena i Duško ne žele da ih stresiraju. Pa, vidite, i Jelena već danima ne može da se sastavi, mnogo je teško ovo podnela, a zamislite tek kako bi bilo deci. Zbog toga je najbolje da ostanu sa dadiljom, da ne prolaze kroz ovu traumu - ispričao je izvor blizak porodici Karleuša - Tošić.

Podsetimo, jutros u 11 sati je održan komemorativni skup povodom smrti Divne Karleuše, na kom se utučena, bleda Jelena kratke kose pojavila samo nekoliko treutka pre početka. Neutešnu pevačicu sve vreme je tešio suprug Duško Tošić, kojeg je čvrsto držala za ruku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Porodica će danas primati saučešća od 14:30h na Bežanijskom novom groblju, dok će sahrana početi sat vremena kasnije.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'