AKTUELNO

Maštovita fotografija atraktivne pevačice zapalila Instagram.

Na društvenim mrežama mlade pevačice Katarine Didanović često možete videti objave koje su u vezi sa njenim poslom, fotografije sa putovanja i sa određenih privatnih važnih događaja. Danas je gotovo munjevitom brzinom na adresu atrkativne pevačice stiglo bezbroj poruka. Razlog je naravno, maštovita fotografija iz njenog kreveta kojom je jednostavno pozdravila svoje pratioce.

Do sada smo Katarinu mogli da vidimo svedenu, u elegantnim izdanjima, kao i u scenskoj garderobi. Jedan od bezbroj komentara ispod fotografije je upravo zbog čega je ova lepa pevačica toliko krika svoje izvajano telo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je baš upravo sa pratiocima podelila vesti da je nove pesme radila u studiju bosanskog dvojca Bube i Jale, dok čekamo nove pesme, nadamo se da će Katarina i dalje svoju publiku počastiti nekom ovakvom fotografijom, jer se mi pitamo zašto je toliko dugo skrivala svoju izvajanu figuru od svih nas, jer nam je glas dobro pokazala i sa njim nas je odmah osvojIla!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MEĐUSOBNO SU SE PROZIVALE, A SAD JE KIJA KOCKAR JAVNO IZJAVILA SAUČEŠĆE JELENI KARLEUŠI: Njen gubitak je veliki! (FOTO)

Pink.rs

#Katarina Didanović

'