AKTUELNO

Pružila podršku koleginici i prijateljici!

Divna Karleuša preminula je juče u popodnevnim satima i tom prilikom izgubila bitku sa opakom bolešću sa kojom se godinama borila. Sa njene adrese je oko 12:30 časova pozvana Hitna pomoć, a lekari su konstatovali smrt.

Foto: e-stock agency

Novinarka i radijska voditeljka se godinama borila sa rakom pluća i išla na hemoterapije, a u poslednjem periodu ništa nije ukazivalo na tragičan ishod. Prijateljica njene ćerke, Jelene Karleuše, Dara Bubamara istakla je da ju je smrt Divne izuzetno pogodila, ali i podsetila na period kad je ona ostala bez majke.

Isto veče sam otišla kod Jelene da budem s njom. Jako mi je teško, vrlo sam pogođena... Sve me je ovo podsetilo i na to kako mi je bilo kad je i moja mama umrla i koliko mi je bilo teško, pa zato još više saosećam sa Jelenom. Njena majka je bila predivna žena i sada joj nije lako - rekla je Dara i dodala da je otkazala neke planove zbog čitave situacije:

Foto: Pink.rs

Trebalo je da idem u Milano večeras, ali sam otkazala put, jer sam zaista potresena - završava Dara, koja je sada u dobrim prijateljskim odnosima sa Jelenom Karleušom.

Foto: Pink.rs, Kobra

PROČITAJTE JOŠ: OTAC I POLUBRAT JELENE KARLEUŠE STIGLI U NJEN DOM NA DEDINJU: Dragan Karleuša skrhan zbog Divnine smrti! (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'