AKTUELNO

Divnina teška borba sa opakom bolešću trajala je tri godine.

Divna Karleuša koja je preminula danas u 61. godini u svom stanu usled teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv. Krivac su bile cigarete.

PROČITAJTE JOŠ: SLOŠILO JOJ SE KAD JE ČULA: Jelenu Karleušu tužna vest o smrti majke Divne zatekla u Austriji

Foto: Kobra

- Divna je primljena u bolnicu zbog problema s disanjem i plućima. Doktorima je rekla da taj problem ima već duže vreme, ali je mislila da je to prolazno ili da je zbog prekomernog konzumiranja cigareta. Kod lekara je došla tek pošto je počela da iskašljava krv, zbog čega se baš uspaničila. Tri dana je ležala na odeljenju i urađene su joj osnovne pretrage, ali tek kad budu gotovi svi rezultati, doktori će moći da uspostave konačnu dijagnozu. Kod pacijenata u takvom stanju prvo se sumnja na tuberkulozu, ali to ne mora ništa da znači - otkriva izvor i dodaje da su lekari ubeđeni da je Divnino loše zdravstveno stanje posledica prekomernog pušenja.

Foto: Printscreen Instagram

- Ona je zaista toliko strastven pušač da je tražila da izađe iz bolnice posle tri dana jer nije mogla bez cigareta. Kad joj je rađen pregled kod specijaliste u ordinaciji, bukvalno je odmah potrčala napolje da zapali cigaretu. Doktor je bio u šoku kad je to video - priča izvor iz Zemunske bolnice.

Divna Karleuša se tokom boravka u bolnici fotografisala na bolničkom krevetu i fotku postavila na svoj Fejsbuk profil.

Foto: Printscreen Facebook

Divna Karleuša izgubila je danas bitku sa opakom bolešću. Kako je Pink.rs prvi pisao, Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju smrt. Jelenu Karleušu je ova tužna vest zatekla u Austriji, gde je sinoć imala nastup.

Autor: Pink.rs

#Divna Karleuša

'