AKTUELNO

Odluka nije bila laka.

Još jedna emisija "Pinkovih zvezdica - All stars" došla je do samog kraja. Deset najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona predstavili su se kroz zadatak "Narodna muzika", ali sada je došlo vreme da neko od njih napusti takmičenje.

Čiste petice večeras su dobili Mateja Vukašinović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Dunja Jeličić i Antonia Gigovska, dok su četvorke zaradili Nika Purić, Petar Bulatović, Ljiljana Plavšić, Sara Simić i Uroš Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su svi nastupi završeni, žiri je otišao u staklenu sobu kako bi odlučio koji takmičar napušta "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: TvPink Printscreen

Dok su čekali odluku žirija, Žarko Pribaković i Uroš Stanković su zapevali i tako prekratili vreme, a onda je stigla i odluka petočlanog sastava.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičenje je večeras završila Sara Simić, a drugari su je ispratili zagrljajima i širokim osmehom.

Ovo je mala Kija, pevala je moju pesmu i ostala mi je u srcu. Mogu ti reći da večeras nismo bili jednoglasni. Nijanse su odlučile, meni je stvarno žao. Ostale četvorke neka se paze sledeći put, neka daju sve od sebe. Nije bilo jednoglasno večeras - rekla je Kija za kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'