AKTUELNO

Zaradila je pohvale sa svih strana.

Ove večeri održava se poslednja emisija u kojoj "Pinkove zvezdice - All stars" imaju zadatak "Narodna muzika", a već od sledeće nedelje pred njima je novi izazov. Četvrta po redu nastupila ja Tatjana Savatić koja je izvela legendarnu pesmu Silvane Armenulić "A što ćemo ljubav kriti".

Foto: TvPink Printscreen

Čista emocija ispunila je studio televizije Pink, a na to niko nije ostao imun, pa je Tatjana sasvim zasluženo dobila svih pet glasova i plasirala se direktno u naredni krug takmičenja.

Divno. Ja sam uživala u tvom vokalu, u tvojoj emociji, kao i u emociji plesača oko tebe. Bukvalno je bilo izjednačeno. Zajedno ste bili savršen spoj, sve je bilo tako divno. Svaka čast i za scenografiju, ja sam se oduševila. Zaslužena petica, svaka čast - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam potpuno oduševljen, prvo scenografijom, a zatim plesom ova dva mala bića koji rade fantastične stvari. Pevanje je bilo odlično, divno, s merom, a u isto vreme taman ukrasa koliko treba. Konstantan volumen glasa koji je meni prijao, ništa nije iskakalo. Ovo je bio jedan onako nastup gde staneš i od početka do kraja odslušaš sa pažnjom. Bravo - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'