AKTUELNO

Ništa nije ukazivalo na ovakav ishod.

Glumica Neda Arnerić, koja je sinoć u teškom stanju prevezena na VMA, samo dva dana pre nego što je pokušala da sebi oduzme život u svom stanu na Vračaru,  briljirala je na pozornici Beogradskog dramskog pozorišta. Kolege i posetioci koje su je u ponedeljak gledali u predstavi "Igra parova" kažu da je bila u odličnoj formi i da je zbog neverovatne glume ispraćena ovacijama na kraju predstave.

Foto: Tanjug

- Odigrala je stvarno savršeno i dobila najveći aplauz na kraju. Baš smo svi komentarisali kako se odlično oporavila nakon poslednje nezgode u kojoj je teško povređena. Bila je toliko srećna kad su usledile ovacije da nije skidala osmeh s lica - rekao je jedan od gledalaca predstave.

Podsetimo, ona je zbrinuta je sinoć u Vojnomedicinskoj akademiji. Lekari za sada nisu davali nikakve prognoze kada je njeno zdravstveno stanje u pitanju, a poznato je da ona dobija svu neophodnu negu i terapiju.

Foto: Promo

Budući da nije odgovarala na uporne pozive, Nedin stan obio je njen brat uz pomoć bravara i zatekao je kako bez svesti leži na podu, sa kutijom lekova pored sebe.

Pink.rs

#Neda Arnerić

'