AKTUELNO

Uživa da gleda baš njega!

Pevačica Katarina Živković ovih dana će svojoj vernoj publici predstaviti novu pesmu koja nosi naziv "Sijam", a kako tvrdi, sada je sigurna da ima hit! Ona je za portal Pink.rs otkrila i zašto je to tako.

Foto: Pink.rs

Sada zaista mogu da tvrdim da imam hit, a uvek sam bila skromna, čekala da pesma izađe i da publika prosudi. Ranije sam ja stalno birala pesme, to su mi saradnici zamerili, jer sam ja uvek birala tako da se to meni sviđa, mora da se seku vene, ne znam ti ni ja šta. I onda su moji saradnici seli sa mnom i razgovarali, ja sam razumna žena, meni kad kažeš lepo ja razumem sve. Oni su mi objasnili da takve pesme više ne prolaze, da su ljudi željni veselja, ne smemo da patimo. I ovo je brza pesma, vesela, spot je drugačiji, a kažem, nisam ja birala pesmu, drugi su i sigurno će biti hit (smeh). I spot je drugačiji, moj stajling, malo je smeliji i ja sam se super osećala na snimanju spota i jedva čekam da izađe. Ozbiljno sam se posvetila karijeri i uvek sam negde nekoliko koraka unapred, ali otkrivam samo ono što će uskoro biti predstavljeno, kao što je spot za pesmu "Sijam". Volim albume, mene to radi i pokreće, ali finansijski nije izvodljivo. Drugo, ne možeš da se posvetiš svim pesmama i zato je bolje kada izbaciš singl jer daš sve od sebe - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs

Živkovićeva je jedna od mnogobrojnih javnih ličnosti koje prate Zadrugu, a nas je zanimalo kakvo je njeno viđenje rijalitija do sada, kao i šta misli o novim parovima o kojima svi pričaju.

Pratim, doduše nemam toliko vremena, ali moram da budem pristrasna i da vam odam jednu tajnu - ne propuštam veče kada je Milan Milošević u "Zadruzi". Taj njegov humor, to što on radi mene može iz najdepresivnijeg stanja da podigne (smeh). Zadruga je počela u septembru, ali još uvek mi je nekako sve sveže, osim parova nije mi se desilo još nešto jako, ali mislim da će tek biti haos. Što se tiče parova, to mi je super, ja podržavam ljubav, a da li će to trajati mesec dana ili godinu, to je lepo i bez ljubavi nema nas. Ima i toga da se neki spajaju zarad opstanka, ali gledaoci nisu glupi, možeš ti da isfoliraš neko vreme ali ne možeš do kraja. Ali pre bih rekla da njih taj zatvoren prostor spoji i da im je tako lakše da izdrže do kraja - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Katarina Živković

#Rijaliti Zadruga

'