AKTUELNO

Osvrnula se na aktuelna dešavanja!

Jedna od bivših zadrugarki koje su postigle veliku popularnost učešćem u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti jeste Teodora Džehverović. Dokaz za to jeste i činjenica da je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a uskoro će svojim fanovima predstaviti i novi album na kom je vredno radila.

Foto: Pink.rs

Ipak, za portal Pink.rs otvoreno je pričala o aktuelnim zadrugarima, te priznala da joj smeta što je pojedinci i dalje komentarišu.

Pratim "Zadrugu", naravno, više doduše snimke na Instagramu nego što upalim na TV-u. Vidim da se svašta nešto tu dešava i da su se probudili. Što se tiče parova, ja sam razmišljala da li da komentarišem ili ne, ne parove nego generalno sve zadrugare, žao mi je što sam bilo kada dala izjavu o bilo kom zadrugaru, pre svega jer ja želim da izađem iz te priče, ja sad nisam deo rijalitija, a više se priča o meni nego o nekim učesnicima koji tamo sede, jedu, žive. Meni je krivo, ali to pričaju osobe kojima ja smetam i koje su loše pričale o meni i kad sam bila tamo, tako da ne želim da komentarišem ništa. Svaka čast za projekat, ja ću uvek biti uz Pink jer sam i ja doživela sa svima vama veliki uspeh - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs

Teodora i Anđelo Ranković započeli su vezu u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge" koja se ubrzo po njihovom izlasku završila. Mnogo se spekulisalo o njihovom pomirenju, a pre nekoliko dana pojavile su se paparaco fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao. Nas je zanimalo kako je Anđelo i da li postoji šansa da njih dvoje svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Anđelo je super, ono što ja znam, on radi i tako. Što se tiče paparaco fotki, ja sam rekla već da sam zahvalna što ste me pozvali i niste pustili to tek tako, vidim da ljudi idu ulicom i slikaju nas, nama ne trebaju ni novinari, ali mi ne bežimo od toga, da se krijemo ne bismo otišli na tako aktuelno mesto. Družimo se, pronašli smo neko društvo zajedničko i super funkcionišemo kao prijatelji. Šanse za pomirenje su jedan posto, pa čak ni to - rekla je Teodora, koja je priznala da nije zaljubljena jer nema vremena za to, ali kad se ljubav desi u njenom životu, rado će te lepe vesti podeliti sa javnošću.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'