AKTUELNO

Jedan njen status izvazvao je pravi haos na društvenim mrežama.

Kija Kockar se na snimanju jednog editorijala pojavila s crvenom perikom, što je izazvalo oduševljenje njenih fanova, ali i, s druge strane, negativnu reakciju pevačice Edite Aradinović. Ona je odmah svima stavila do znanja da je istu takvu periku nosila još pre nekoliko meseci, na snimanju spota za duetsku pesmu sa Acom Pejovićem, a Kija na prozivke da je kopira nije želela da ostane dužna.

Foto: Pink.rs

KIJA I SLOBA SE GUTALI POGLEDOM! Sevnule varnice na snimanju Pinkovih zvezda: Romantične poglede i osmehe nisu uspeli da sakriju! (PAPARACO)

Popularna pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezica - All Stars", ali i potpuno novih "Pinkovih zvezda", uputila je putem Instagrama žestoku poruku. Iako Editu nije imenovala, svima je odmah bilo jasno o kome govori.

Foto: Privatna arhiva

Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li je bitno ko je nosio kada koju periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja da idem majci pred oči sa takvim stavom, koja ima 250 evra platu? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju babu u njima - poručila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Edita Aradinović

#Kristina Kockar

'