AKTUELNO

Došla da je podrži!

Svet je sa nevericom prihvatio vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić 17. februara izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Njegova porodica i dalje ne može da prihvati da ga nema, a najteže je njegovoj supruzi Gordani koja je sa njim bila u braku preko četiri decenije.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović , Pink.rs

Gordana je neutešna, a za to je saznala kućna prijateljica Šaulića, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja je odlučila da ode i pruži podršku Šabanovoj udovici. Ona je kod nje otišla u večernjim satima, a kako se navodi ostala je do jutra. One su delile tugu i suze, s obzirom na to da je i Ceca pre 19 godina ostala bez svog životnog saputnika.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ceca joj je rekla da tačno zna kako joj je, da neće da je laže da će vreme učiniti svoje, jer neće, pošto zauvek ostaje praznina. Pevačica je posavetovala Šabanovu suprugu da se okrene deci i unucima, jer će joj oni biti jedini lek. Goca je upijala sve što joj je Ceca pričala, pa su zajedno plakale i prisećale se situacija koje su doživele sa Šabanom - kaže izvor.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da su njih dve pomogle jedna drugoj u ovim teškim trenucima, a sigurno je da će Ceca uvek biti uz porodicu Šaulić.

Autor: Pink.rs

#Gordana Šaulić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Šaban Šaulić

'