AKTUELNO

Hoće da im pomogne!

Popularni folker Aca Lukas ima četvoro dece - Miljanu, Andreja, Lazara i Viktoriju koji su njegova najveća ljubav i uvek sa ponosom priča o njima. Baš zato je svojim sinovima rešio da obezbedi krov nad glavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Lazar i Andrej već duže vreme žive kao podstanari, te je Lukas rešio da ih skući. On je već u potrazi za stanom, a sada ostaje samo da njegovi sinovi odluče u kom delu grada žele da žive.

Foto: TvPink Printscreen

- Lazar i Andrej već duže vreme iznajmljuju stan. Nisu kao ostala deca poznatih, nemaju neke prohteve i velike troškove, od roditelja nikad nisu tražili da im kupe automobile, nekretnine... Znajući koliko su skromni, Lukas je želeo da ih nagradi i da im pomogne da se skuće. Njih dvojica više nisu deca, odrasli su i Aca je smatrao da je pravi trenutak da im se obezbedi krov nad glavom, te da više ne daju novac za kiriju, već da ulažu u svoj dom. Poznato je da on vodi računa o svojoj deci, te da je svima posvećen, a kako je on skućen, rešio je da pomogne i naslednicima. Misli o njihovoj budućnosti, a pronalazak odgovarajućeg stana za njih je preuzeo na sebe, već je angažovao ljude koji se razumeju i za koje smatra da će mu biti od pomoći. Andrej i Lazar su se oduševili kada im je rekao svoje namere - otkriva dobro upućen izvor i dodaje: - Trenutno je sve u fazi razgledanja lokacija po Beogradu dok ne utvrde koji kraj im najviše odgovara. Lukas ima stan na Voždovcu, to im je svakako jedna od opcija. Razmišljaju i o Autokomandi, ima puno novih zgrada, a i dobro je povezana sa centrom grada. Folker će svakako uvažiti i mišljenje sinova, pa dopustiti i njima da učestvuju u donošenju odluke, jer na kraju krajeva, najbitnije je da njima odgovara izbor. Što se tiče samog uređenja nekretnine, Lukas je rekao da Andrej i Lazar imaju odrešene ruke, te da je on tu da im ispuni svaku želju. Biće to prava momačka gajba, tako da se pevač u to neće previše mešati. Sada još samo da odluče koja opcija im se najviše dopada, pa da se obavi kupoprodaja.

Foto: Printscreen Instagram

Pored toga što će skućiti sinove, Lukas brine i o njihovim karijerama.

Aca je već godinama razmišljao o tome da želi da obezbedi budućnost svoje dece, a veliko zadovoljstvo mu predstavlja to što je Andrej krenuo njegovim stopama, te se i on bavi muzikom. Lazaru je pomogao da se zaposli, tako da su obojici poslovi obezbeđeni. Lukas je oduvek pričao deci da će im biti vetar u leđa - zaključio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Andrej Vuksanović | Andrej Lukas

#Lazar Vuksanović

'