AKTUELNO

Objasnila je u kakvom su zaista odnosu ona i njen bivši dragi.

Mlada pevačica Teodora Džehverović letos je stavila tačku na vezu sa Anđelom Rankovićem, kojeg je upoznala i zavolela u prvoj sezoni "Zadruge". Međutim, njih i dalje prate glasine da se tajno viđaju, te da je došlo do pomirenja, a ove spekulacije dodatno su podgrejane nakon što su uhvaćeni zajedno!

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Teodoru i Anđela sreli smo u Beton hali, odakle su nam brzo umakli, a kako ne bismo nagađali pozvali smo lepu pevačicu koja je bila zbunjena kada smo joj rekli da je u našu redakciju stigla njena i Anđelova zajednička paparaco fotka. Međutim, kako kaže, ona u tome ne vidi ništa sporno.

Foto: Pink.rs

- Ne krijem da se nas dvoje družimo. Pa, ja sam njega pozvala i na promociju svog albuma, nadam se da će doći, bilo bi mi drago. Svaki put kad smo se sastali bili smo u društvu, ne želim da bežim ni od čega. Ispašće da nešto krijemo, a nas dvoje smo samo u OK odnosu, bili i bićemo - objasnila je pevačica za Pink.rs, koju smo pitali ima li istine u sve češćim spekulacijama na društvenim mrežama da su posle svih problema sa kojima su se susreli u vezi otpočeli tajnu romansu.

Foto: Pink.rs

- To nije tačno! Nas dvoje smo bili godinu dana zajedno, zašto bismo to radili, zašto bismo se krili? Da je tako, i on i ja bismo otkrili da smo u vezi, nemamo razlog da krijemo bilo šta - kaže Teodora, koja je dodala da o pomirenju ne razmišlja ni ona, ali ni on.

Pevačica će, inače, uskoro objaviti svoj album prvenac "Borbena", a da li će je podržati i njen bivši dragi, kao i kako će proteći njihov susret na promociji, ostaje da saznamo vrlo brzo.

Foto: E-stock

D. T.

#Anđelo Ranković

#Paparaco

#Teodora Džehverović

'