AKTUELNO

Ne ide joj u ljubavi.

Pevačica Emina Jahović nedavno je objavila novu pesmu "Vukovi" koja je pobrala simpatije publike, a iako joj u poslu cvetaju ruže, u privatnom životu nije tako.

Naime, pevačica je po drugi put stavila tačku na vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali, kako kaže, oseća se dobro:

Foto: Printscreen Instagram

- Te veze posle braka obično budu kratke, tako su mi rekli. Ja to nisam znala, prvi put mi se to desilo. Imali smo različite poglede na svet. Ja sam morala da nastavim da se bavim svojom karijerom i svojim životom. Uopšte nisam tužna nakon raskida, dobro se osećam. Lepo mi je, nastupam, jedva čekam da se družim sa svojom publikom - istakla je Emina.

Iako je ranije Mustafa Sandal, njen bivši suprug, bio njen glavni kritičar, sada to više nije slučaj, a pevačica je priznala da su u kontaktu samo zbog dece:

Nisam u poslednje vreme u kontaktu sa Mustafom. Zbog dece uglavnom komuniciramo, o karijeri mojoj i ne baš. U dobrim smo odnosima, zbog dece smo u kontaktu - rekla je kratko Emina, koja će uskoro pokrenuti i liniju šminke.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Sadetin Saran

'