AKTUELNO

Deca Željka Ražnatovića Arkana okupila su se u jednom prestoničkom restoranu.

Nakon što su juče obeležili 17 godina od smrti svog oca Željka Ražnatovića Arkana, njegova deca okupila su seuiiiiu danas u jednom prestoničkom restoranu na ručku.

Foto: Pink.rs

Pored Sofije koju su svi zapazali na pomenu, pored Anastasije i Veljka u restoranu se našla i Anđela Ražnatović koja je u više navrata isticala da joj je Ceca bila velika podrška nakon smrti oca.

Foto: Privatna arhiva

Porodični ručak - napisao je Veljko u opisu fotografije koju je objavio na Instagramu.

Foto: Instagram

Porodica Ražnatović obeležila je juče godišnjicu smrti Željka Ražnatovića Arkana. Na Novo groblje su od ranih jutarnjih sati počeli da pristižu prijatelji, članovi porodice, ali i fanovi Svetlane Cece Ražnatović i Arkanovi poštovaoci. Ceca je na groblje došla sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom i Arkanovom ćerkom Sofijom koja živi u Belgiji. Svetlana je na grob svog supruga ostavila bele ruže i prisutne poslužila žitom.

Foto: Pink.rs

Suprug Svetlane Cece Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine, u hotelu Interkontinental. Željko Ražnatović Arkan je ubijen u 48. godini, a tog 15. januara pre 17 godina u beogradski hotel došao je sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Anastasija Ražnatović

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'