AKTUELNO

Odlučila da se obračuna sa zlim jezicima.

Pobednica prve "Zadruge" i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar radi punom parom. Od kada je napustila Belu kuću njena muzička karijera je krenula uzlaznom putanjom, a Kija sada niže hit za hitom.

Pored svih obaveza, Kockareva uspeva da redovno komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, ali sada je svoj Instagram profil iskoristila u druge svrhe.

Foto: Pink.rs

Ona je poslala oštru poruku u okviru svog "storija" i na taj način odlučila da se obračuna sa svim zlim jezicima i zluradim komentarima.

Mnogi imaju sreće što ja nisam kvarna osoba, ali to što nisam kvarna ne znači da sam glupa i naivna i da ne bih mogla da vas zgazim kao crve SA DVE REČENICE. Ali, to vas ne bi postidelo jer za vas važi "čega se pametan stidi ljankase se ponosi" tako da, nastavite, samo vas gledam i smejem se koliko ne znate - napisala je Kija na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE NAPOKON ISELILA IZ DAVIDOVE KUĆE! Komšije iz Veternika otkrivaju: Biljana je jedva čekala da je NAJURI! (FOTO)

Kome je ovo uputila i ko je toliko iznervirao Kiju, ostaje da saznamo, ali nema sumnje da ona ne planira da im ostane dužna.

R. L.

#Kristina Kockar

'