AKTUELNO

Otkrila nove detalje iz života vanbračnog sina Šabana Šaulića.

Juče je u Aleji zaslužnih građana sahranjen velikan narodne muzike, Šaban Šaulić. Sahrani su prisustvovali mnogobrojni prijatelji i kolege, ali je sve iznenadio dolazak njegovog vanbračnog sina Roberta Omaljeva.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Prvi sin Šaulića od ranog detinjstva sretao se sa nedaćama. Rođen je paralizovan, a njegova majka nije marila za njega, te je brigu o pevačevom sinu počela da vodi komšinica Radovanka Kanački, poznatija kao baka Seka. Ona je neposredno pre sahrane kralja narodne muzike otkrila detalje odnosa poznatog pevača i njegovog vanbračnog sina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Majka mu je radila u Nemačkoj, a njega je ostavila kod tetke u Batajnici. Jednog dana tetka je odlučila da ga odvede u Zrenjanin kod babe i dede jer joj njegova majka Nena nije slala novac za njegovo izdržavanje. Baš tada smo moj pokojni suprug i ja prošli ispred kuće gde su živeli Nenini roditelji i ugledali bebu samu na ulici. On je tada imao samo 10 meseci. Ja sam ga odmah povela u našu kuću, dete mi je odmah priraslo za srce. Šaban i Goca su redovno dolazili da obilaze Roberta. Šaulić mi je poklonio zlatne minđuše, koje i danas nosim, i skupocene vaze. Davao mi je novac za sve što je Robertu bilo potrebno, a ja sam ga vodila u banju Rusanda kod Melenaca na terapije da bi prohodao. Dok sam radila u bašti, zavežem Robija na leđa i kopam. Međutim, ubrzo je prohodao, ali i dan-danas ćopa na nogu – priča kroz suze Radovanka.

Ona je potom ispričala da niko od porodice Šaulić nije posećivao Roberta, ali da je Šaban zvao nju stalno da pita da li mu nešto treba.

Foto: Pink.rs

Dolazio je tajno da ga viđa u moje dvorište. To je radio godinama, gotovo pola Robijevog života je tako bilo. Kad sam pitala Šabana zašto više pažnje ne obrati na Roberta, on je samo ćutao - otkrila je baka Seka.

PROČITAJ VIŠE: SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ: Sanduk spušten uz aplauz i Mihajlov potresan govor, JECAJI SE PROLOMILI GROBLJEM! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'