AKTUELNO

Darija je večeras odlučila da zapeva dve pesme.

Svojim nastupom, večerašnju drugu emisiju šestog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars", otvorila je Darija Vračević. S obzirom na to da je ovoga puta tema narodna muzika, Darija je odlučila da zapeva dve numere.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zvezdica odabrala je Luisovu pesmu "Opa opa" i numeru Usnije Redžepove "Kazuj krčmo džerimo". Darija je za svoj nastup dobila četiri glasa, jer je svoju crvenu stolicu spustila Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca su sjajna, stvarno. Ovo je divno bilo. Fantastično izgleda scena, ali ovo tebi Darija nije leglo nimalo. Čak si pokušala da nešto karikiraš. Nešto je čudno bilo. Nije ti legno ovo, nije mi se dopalo. Nije ti legao ovaj manir, ali ti si svakako takmičar koji fantastično radi sve što radi - govorila je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije bilo veselja, ti si jako ozbiljno shvatila ovu temu. Na momente mi se učinilo kao da si imitirala Usniju. Vatra je gorela, ali ti nisi gorela. Sve si fino i kulturno izvela, ali to je to. Ovo mi nije za četiri, možda mi je više za pet minus - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: MILAN I GOCA ZARATILI U PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS! Veče narodne muzike donosi sukobe među članovima žirija! (VIDEO)

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Darija Vračević

'