AKTUELNO

Bili su veliki prijatelji.

Pevačica Vesna Zmijanac, kao i mnoge njene kolege, i dalje je u šoku nakon što je pevač Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj u nedelju ujutru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Vesna je ekipi emisije "Ekskluzivno" priznala da i dalje ne može da se sabere nakon svega što se desilo njenom kolegi i prijatelju Šabanu, koji će biti sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu.

Moram priznati, kada mi je majka umirala, bila je bolesna i nadali smo se svemu i svačemu, a kada mi je otac takođe otišao, isto je bilo. Spremali smo se godinu dana za njegov odlazak, ali ovo je bio takav udarac za mene. Još sebi nisam došla - rekla je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne oglašavam se mnogo i ne pričam mnogo o svemu tome. Hoću da odbolujem sama ovo i bez mnogo priče, jer svaku priču ne mogu da izgovorim u nekoliko rečenica. Trebala bi mi knjiga da napišem sve o mom životu i Šabanovom i našim druženjima - dodala je pevačica.

Ceo intervju sa Vesnom Zmijanac, možete pogledati u današnjem izdanju emisije "Ekskluzivno" koja je na programu TV Pink nakon 11 časova i 15 minuta.

Pink.rs

#Vesna Zmijanac

#Šaban Šaulić

'