AKTUELNO

Taksista otkrio na koji način su mu Šaban i njegova supruga Goca pomogli kada je bio na rubu egzistencije.

Ispred doma Šaulića na Dedinji tiho je i mirno, a Šabanova udovica Gordana i ćerka Ilda čekaju Mihajla i Sanelu koji danas treba da stignu iz Nemačke sa telom pokojnog oca.

Naša ekipa se i danas nalazi ispred kuće žalosti,a tamo smo spazili taksistu koji je bio prilično tužan, pa smo mu prišli i upitali ga da li je možda poznavao Šabana, a onda smo dobili neočekivan odgovor. Da, taksista dobro poznaje Šabana i njegovu porodicu, Šauliće je često vozio, a tako se i sprijateljio sa pokojnom legendom narodne muzike i njegovom suprugom. On nam je otkrio kako se Šaban ponašao u kafani, zbog čega su ga svi voleli, ali i da je Šaulić bio toliko human, da mu je čak poklonio i garderobu.

Foto: Pink.rs

- Ja sam uz svaku Šabanovu pesmu plakao. Bio je sjajan čovek, čovek sa posebnom dušom. Čovek od Boga dat. Sjajan čovek. Takav čovek se više neće roditi jer je Šaban bio neponovljiv. Prvo sam upoznao Gocu, pa njega. O Goci mogu da kažem da je sjajna žena, posebna... Ima ima neku posebnu harizmu. Šaban mi je poklonio pantalone, majice, dukserice... Ta garderoba me jako vezuje za njega i sve mi ovo teško pada, zato sam teško podneo sve ovo što se desilo. Bio sam sa Šabnom u kafani, uvek se ponašao normalno, bio je prirodan i zbog toga su ga svi voleli i cenili. Bio je čovek iz naroda kojeg su svi poštovali - rekao je taksista koji nije želeo da mu otkrivamo ime i otkrio na koji način su mu Šaban i Goca pomogli kada mu je to bilo najpotrebnije.

Foto: Pink.rs

- Moram da vam ispričam kako su mi pomogli. Bio sam u teškoj finansijkoj situaciji, jedva sam preživljavao. Goca i Šaban su mi platili da pet meseci svaki dan vozim njihovog sina Mihajla u školu. Nikada mi nisu plaćali po taksimetru, već su me uvek častili. To im nikad neću zaboraviti - otkrio je on za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS U KUĆU ŽALOSTI STIGLE UPLAKANA ZORICA BRUNCLIK I MIHAJLOVA VERENICA: One su uz Šabanovu Gocu sve vreme, Danijela u rukama nosila OVO!

Pogledajte snimak potresne ispovesti taksiste koji je naša ekipa zabeležila ispred kuće Šaulića!

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'