AKTUELNO

Zauvek će ostati u njenom srcu!

Vest da je legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara u ranim jutarnjim časovima, potresla je čitavu naciju, njegove brojne prijatelje, kolege, a najviše njegovu porodicu. Šaban je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Gordanu, ćerke Sanelu i Ildu i sina Mihajla.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovonedeljno izdanje emisije "Paparaco lov" posvećeno je upravo legendarnom pevaču, a za ovu emisiju oglasila se i mlada pevačica, koja je bila Šabanova miljenica i koja ga je neizmerno cenila i poštovala, Aleksandra Prijović.

Mnogo sam tužna i potresena, još uvek ne mogu da shvatim sve ovo što se dešava. Bio je jedan divan čovek, iskrenog srca, čiste duše. Jedan jednostavan čovek koga su svi toliko voleli i poštovali. Ostavio je neizbrisiv trag i prazninu koja nikada neće moći da se nadomesti. Ja sam imala veliku sreću da ga upoznam, pre svega kao čoveka. Nešto što ja nikada neću zaboraviti jeste jedan njegov gest kada sam ja imala 17 ili 18 godina, sreli smo se slučajno na aerodromu, on mi je prišao i rekao "Gde si ti mala", rekla sam mu "Vraćam se za Beograd, radila sam sinoć", on mi je rekao "Hajde da ti kupim nešto", ja sam se zahvalila i rekla da ne treba, ali on je insistirao i kupio mi parfem. Uradio je to zato što je znao koliko ga volim, koliko ga poštujem, koliko sam srećna svaki put kad imam priliku da pričam sa njim, da pevam sa njim. Uspeo je da oduševi jednu devojčicu kojoj je bio idol. Uvek ću biti ponosna na to što sam živela u vreme Šabana Šaulića i nikada neću zaboraviti sve njegove savete, njegovu podršku. Zauvek će ostati u mom srcu, jedan jedini, neponovljivi kralj - rekla je Prijovićka za "Paparaco lov".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAOBRAĆAJKA U KOJOJ JE ŠABAN POGINUO NIJE SLUČAJNOST?! Nemačka policija istražuje detalje tragedije! (FOTO)

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, komemoracija povodom smrti Šabana Šaulića biće održana u petak, 22. februara u 11 časova u Skupštini grada, a istog dana biće održana i sahrana pevaču u 14:30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

R. L.

#Aleksandra Prijović

#Šaban Šaulić

'