AKTUELNO

Nije uspeo da dočeka ono što je žarko želeo.

Šaban Šaulić, nekrunisani kralj narodne muzike, poginuo je juče rano ujutru u Nemačkoj, kada se vraćao s nastupa. Od kada se saznalo za stravičnu nesreću u kojoj je izgubio život, porodica Šaulić zavijena je u crno. Njegov sin Mihajlo dočekivao je tokom dana u njihovom porodičnom domu na Dedinju mnogobrojne koji su došli da im izraze saučešće, a onda je spakovao kofere i sa svojom starijom sestrom Sanelom i zetom, njenim mužem, uputio se u Nemačku, kako bi preuzeo očevo telo.

PINK.RS SAZNAJE: Sanela i Mihajlo Šaulić sleteli u Nemačku! Još uvek im NE DAJU DA VIDE TELO pokojnog Šabana, evo zbog čega! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Šabanov naslednik je, kao i ostali članovi porodice, neutešan zbog očeve smrti, a bol koju oseća još je veća budući da njegov sada već pokojni otac nije uspeo da mu ispuni jednu od najvećih životnih želja, koja je ujedno ostala i jedina Šabanova neostvarena.

Kada su 1978. godine čule ovu njegovu pesmu, Šabanu kolege poručile: ČIST PROMAŠAJ! A onda je prodata u 400.000 primeraka i postala ANTOLOGIJSKI HIT

Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo - rekao je Šaulić u jednom intervjuu.

Foto: M Jošida

S NJIM JE ŽIRIRALA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Zbog reči Aleksandre Radović posvećenim Šabanu Šauliću I KAMEN BI ZAPLAKAO (FOTO)

Pink.rs

#Mihajlo Šaulić

#Šaban Šaulić

'