AKTUELNO

Izuzetno teško joj je pala vest o smrti dugogodišnjeg prijatelja i voljenog kolege.

Porodični dom porodice tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića danas je bio pun njegovih mnogobrojnih prijatelja i kolega, koji su odmah po dobijanju tragičnih vesti došli kako bi izjavili saučešće porodici i pružili im reči utehe u ovim, za njih najtežim trenucima. Među njima je bila i pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja nije mogla da sakrije tugu na svom licu.

CECA BEZ ŠMINKE, SKRHANA OD BOLA! Stigla u kuću Šabana Šaulića! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Ovo je baš teško da se kaže, ne mogu da pričam - bilo je sve što je u prvi mah uspela da izusti Snežana Đurišić okupljenim novinarima, pred kojim je briznula u plač.

Foto: Rajko Ristić

Đurišićka je obrisala suze s lica i otišla iz Šabanovog doma, a potom za Pink.rs izjavila sledeće:

NJENA TUGA JE PREVELIKA: Ilda SKRHANA OD BOLA, ona je bila Šabanova miljenica, a ovako je govorila o ocu koji joj je bio najveća podrška! (FOTO)

- Ovom prilikom bih izrazila duboko saučešće porodici Šaulić. Ovo su izuzetno teški trenuci i svi imamo potrebu i želju da pružimo reči i dela koja donose utehu, ne samo porodici Šaulic, već i samima sebi, jer ovo šokira, stvara tugu, nemir. Izgubili smo kralja narodne muzike i potpuno je besmisleno da ja sad ovde govorim i nabrajam koliko je dubok trag ostavio za sobom, kada svi vrlo dobro znamo. Njegove pesme i glas će živeti još dugo, dugo. Njegovoj porodici želim da smogne snage i hrabrosti da prebrodi ove najteže trenutke - rekla je pevačica narodne muzike.

Foto: Promo

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nastupa u Nemačkoj prethodne noći. On je u kolima bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila oko 06:50h na autoputu, u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

OVO JE BILA ŠABANOVA OAZA MIRA: Evo kako izgleda Šaulićeva vikendica u Krčedinu u kojoj je voleo najviše da provodi vreme! (FOTO)

D. B. , D. T.

#Saobraćajna nesreća

#Snežana Đurišić

#Šaban Šaulić

'