AKTUELNO

Kao i u svakom odnosu i u njihovom postoje tubulencije, a one uglavnom nastaju kada Vujadin ne provodi dovoljno vremena sa njom i decom.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić godinama su u skladnom braku iz kog imaju troje dece. Kao i u svakom odnosu i u njihovom postoje tubulencije, a one uglavnom nastaju kada Vujadin ne provodi dovoljno vremena sa njom i decom.

Niko mi ne veruje kada kažem da sam ga mnogo više viđala i provodila vreme sa njim dok je radio u inostranstvu. Tada se znalo kako funkcionišemo, deca i ja odemo kod njega na dva meseca i to vreme maksimalno iskoristimo. On zna da ćemo biti tu određeno vreme i posveti se samo nama. Trening-kuća, trening-kuća. A kad je u Beogradu, potpuno je drugačija priča - rekla je Mirka.

Foto: undefined

Glumica je istakla i da je supruga mnogo više viđala kada nije bio u Beogradu, ali i da on voli svoje slobodno vreme da provodi sa prijateljima i u klubovima.

Ovo je njegov grad, ovde je odrastao i ima mnogo prijatelja, pa posle treninga uvek ode na piće s drugarima. Ako ima slobodan dan, onda uveče ide u izlazak, tako da smo ga deca i mnogo više viđali dok nije igrao za naš klub. Vujadin je u inostranstvu samo orijentisan na kuću, a u Beogradu nije baš tako - ispričala je glumica i dodala da li planiraju proširenje porodice:

PROČITAJTE JOŠ: NEPREPOZNATLJIVA! Neda Ukraden je pre 45 godina pevala Titu, a izgledala je potpuno drugačije! (FOTO)

Deca me često pitaju kada će mama da bude trudna, a ja bih volela još jedno dete. Međutim, dosta obaveza imam oko njih troje... Škola, vrtić, treninzi, jedva uspevamo sve da izguramo, pa mislim da još nije vreme. Deca se takođe često šale kada me vide posle jela sa naduvenim stomakom da mama ponovo nosi bebu. Posle takvih priča se igraju i nagađaju da li će biti bata ili seka, a ja tada shvatim da bih baš volela da opet budem trudna - istakla je glumica.

Foto: Instagram

U medijima se mnogo puta spekulisalo da je Vujadin neveran Mirki, a ona ističe da nikada nije čeprkala po njegovom telefonu i društvenim mrežama i da je takav kontakt sa ljudima putem aplikacija nikada nije zanimao.

Vujadin obožava sve društvene mreže, mislim da je imao sve koje su postojale. Mene takav kontakt sa ljudima nije nikada interesovao, a isto tako nikada nisam ušla na Vujadinov Instagram nalog i nešto čeprkala, ko traži, taj će nešto uvek naći, a ja nisam u tom fazonu - završava mlada glumica.

Pink.rs

#Fudbaler

#Instagram

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#glumica

'