AKTUELNO

Ovo je prvo veče kada će se okušati u novoj temi.

Večeras od 22 časa ne propustite da budete uz televiziju Pink, jer vas očekuje prva emisija šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". U ovom krugu, zvezdice će se oprobati u novom zadatku - Narodna muzika.

Foto: TV Pink Printscreen

Devetoro mališana oduševiće žiri, publiku u studiju, ali i sve vas kraj malih ekrana svojim fantastičnim vokalnim sposobnostima i briljantnim nastupima.

Za sve ljubitelje boemske muzike, ovo će biti prava muzička poslastica, kojoj nije odoleo ni petočlani žiri - Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Kristina Kija Kockar, Nataša Bekvalac i Milan Stanković. Koji član žirija je pustio suzu, ko se zabavljao kao nikada do sada, a ko je pooštrio svoje kriterijume saznaćete večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove noći za vaše dobro raspoloženje biće zaduženi David Radosavljević, Tomislav Milovanović, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Valentina Mec ali i Amna Alajbegović, koja jedna od četvoro zvezdica vraćenih u takmičenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još jedno veče ispunjeno najboljom muzikom, sjajnim nastupima i fantastičnim talentima, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'